Buitenschrijnwerk

Uw terras upgraden met een sierlijke houten overkapping? De ramen van uw woning vervangen door energiezuinige exemplaren? Uw paarden een ruim en weerbestendig onderdak bieden, passend bij uw woning? 

Welkom bij schrijnwerkerij  Darius. Wij zetten alles op alles voor buitenschrijnwerk met een stijlvolle look en lange levensduur.

Exclusieve verdeler ramen en deuren

Darius is exclusieve verdeler van het kwaliteitsvolle Belgische ramen- en deurenmerk Pierret. Dankzij dit partnership kunnen wij u, naast houten ramen en deuren, ook ramen en deuren in aluminium en pvc aanbieden. Wij denken de beste oplossing uit in functie van uw wensen, noden en budget. Onze specialisten rollen de mouwen op voor de vervanging van één raam of verzorgen alle ramen en deuren in een grootschalig nieuwbouwproject.

Buitenschrijnwerk dat uw tuin naar een hoger niveau tilt

Weet u niet welk buitenschrijnwerk harmonieert met uw tuin, terras of buitenruimte? Klop aan bij Darius en maak kennis met onze neus voor trends en passie voor perfectie. Poorten, hekken, bijgebouwen, overkappingen, wellnesruimtes, … We buigen ons over uw opdracht en ontwerpen een houten creatie die uw verwachtingen overstijgt. Na de oplevering van uw tuinpoort, paardenstal of poolhouse trakteren we u bovendien op enkele onderhoudstips.

Schrijnwerkerij Darius realiseert voor u volgend buitenschrijnwerk:

  • Ramen en deuren: schuifraam, voordeur, houten ramen, aluminium ramen, pvc-ramen, Pierret-ramen, Pierret-deuren, … Zowel nieuwbouw als renovatie. Hedendaags, pastoraal of design. Verschillende afwerkingen en afwerkingen mogelijk. Het Belgische merk Pierret staat voor hoogstaande kwaliteit met een van de beste UW waardes van de markt.
  • Poorten en hekken: eiken poort, houten tuinpoort, hek in padoek, landsschapspoorten, strak of landelijke uitvoeringen, …
  • Stallen: houten paardenstal, houten stal voor schapen of ezels, exclusieve hondenhokken in padoek, …
  • Bijgebouwen en overkappingen: eiken bijgebouw, houten poolhouse, tuinoverkapping, orangerie, terrasoverkapping, carport, …
  • Gevelbekleding in hout of ALU
  • Zwembadtoebehoren in hout: duikplanken naar ontwerp van Mikel Tube, …
  • Wellnessinrichting en -afwerking: professionele wellnessruimte binnen of buiten, wellness thuis, …
  • Eiken balken voor doe-het-zelvers of vakmannen in uitzonderlijke afmetingen

Buitenschrijnwerk van Belgische makelij?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x