Over ons

Welkom bij Darius, algemene schrijnwerkerij met een personal touch. Vanuit ons atelier in Westerlo en onze showroom te Ramsel bedenken, ontwerpen en leveren we schrijnwerk op maat.

Exclusieve antiekstukken en Franse eik

De bouwstenen van Darius werden meer dan 40 jaar geleden gelegd door Leo Medard Vermeulen. Met een hart voor authentieke producten en degelijke materialen startte hij een bloeiende antiekzaak. Zijn internationale contacten als antiekimporteur leverde hem naast historische curiosa tevens kwalitatieve adressen voor Franse eik op. Een opportuniteit die hij met beide handen greep. Na de verkoop van oude eiken balken was de oprichting van een eigen schrijnwerkerij de volgende stap. Zoon Darius sprong al snel bij in het verhaal van: hoogwaardig schrijnwerk, creatieve realisaties en aanvaardbare prijzen. De focus lag eerst op vakmanschap binnen de landelijke stijl onder de benaming “Darius Home Interiors”. Later ook op hedendaagse ontwerpen en buitencreaties onder de benaming “DV Woodworks”.

Totaalpartner voor zowel binnen- als buitenschrijnwerk

Met de tweede generatie aan het roer sinds begin jaren ‘90, vaart Darius koers naar een ruime waaier aan stijlen en toepassingen. Schrijnwerk binnen en buiten. Landelijke meubels en strakke keukens. Eiken balken en fineerhout. Darius ontwikkelt zich als totaalpartner voor gezinnen en bedrijven. Een renovatieproject, poolhouse of CNC-aanvraag? U krijgt altijd zaakvoerder en meubelontwerper Darius of interieurontwerpster en echtgenote Eve aan de lijn. Zodra de neuzen in dezelfde richting staan, gaan we aan de slag en zetten we uw project op de eerste plaats. Nieuwsgierig naar onze aanpak en creaties? Bezoek onze showroom in Ramsel vanaf voorjaar 2020. Ideaal om de sfeer op te snuiven en kennis te maken met onze kwaliteit.

Team voor, tijdens en na de werkuren

Vandaag telt ons team acht enthousiastelingen met een fascinatie voor binnen- en buitenschrijnwerk. We steken de koppen bij elkaar, werken feilloos en plaatsen ieder project tot in de puntjes. De handen uit de mouwen steken, is hier een vanzelfsprekende passie. Samen frietjes eten in het atelier te Westerlo? Elkaar opwachten aan het einde van een plaatsingsdag om de reactie van de klant te horen? Collega’s challengen met nieuwe trends, materialen en ideeën? Natuurlijk!


Schrijnwerker gezocht? Bespreek uw opdracht met Darius.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x