Voor wie

Een thuiskantoor met landelijke details, een strakke keuken met kookeiland, een parketrenovatie, … De aanvragen die we binnenkrijgen zijn divers. Maar Darius gaat geen uitdaging uit de weg en denkt steeds een antwoord uit dat perfect past. Eigenaar van een nieuwbouwwoning, bedrijfsleider met renovatieplannen of als vakman op zoek naar een CNC-machine? 

Darius dompelt u onder in de wondere wereld van de algemene schrijnwerkerij. Verwacht u aan hoge kwaliteit, lange levensduur en véél stijl.

1 |  Particulieren

Houten buitenkeuken plaatsen, badkamer verbouwen of paardenstallen bouwen? Schrijnwerkerij Darius staat u als particulier bij van ontwerp tot oplevering. We komen ter plaatse, spitsen de oren, scannen uw ruimte en realiseren landelijk, strak of hedendaags maatwerk met respect voor uw budget.

2 | Bedrijven, groot of klein

Darius zet graag de schouders onder uw onderneming. Van wellness tot bakkerij. Van restaurant tot webbureau. Neem contact op voor de inrichting van uw bureauruimte, praktijk of voor een gepersonaliseerde toonbank. Wij stippelen met plezier een oplossing uit die u en uw team ontzorgt.

3 | Handige doe-het-zelvers

Of u nu een houten tuinpoort in elkaar wil timmeren of een landelijke keuken wenst te plaatsen, u kan als doe-het-zelver op ons rekenen voor het nodige materiaal. Zorgvuldig selecteren wij ruwe materialen, reiken we u bewerkte afzonderlijke onderdelen aan of stellen we een compleet bouwpakket samen. U haalt de bestelling op en verzorgt de installatie en plaatsing.

4 | (Interieur)architecten en tuinaannemers

Als schrijnwerker slaat Darius de handen in elkaar met architecten, binnenhuisarchitecten, interieurarchitecten, interieurdesigners, aannemers van nieuwbouw- of renovatieprojecten en tuinaannemers. We versterken elkaar door samen te werken gedurende afgelijnde opdrachten of totaalprojecten. Wat dacht u van een tuininrichting met eiken bijgebouw en houten tuinset?

5 | Gepassioneerde vakmannen

Wij helpen dakwerkers, tuinaannemers, zwembadbouwers, … bij de realisatie van houtwerk. De gespecialiseerde CNC-machine in ons atelier staat klaar voor professionals voor frees- en draaiwerk van onder andere houten balken in uitzonderlijke afmetingen.

6 | Vaste partners

Darius heeft een betrouwbaar netwerk uitgebouwd van partners waaronder elektriciens, loodgieters, schilders en metaalbewerkers. Op die manier kunnen we u te allen tijde trakteren op een professionele totaalaanpak.

Schrijnwerker gezocht? Contacteer Darius!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x