CNC-houtbewerking

Kleerkast op maat uitfrezen voor een interieuropdracht? Uw houten prototype minutieus tot leven zien komen? Schrijnwerkerij Darius voert uw plan CNC-houtbewerking uit op een gespecialiseerde machine.

Welkom bij Darius, gecertificeerd CNC-houtbewerker. Onze specialisten verwezenlijken uw technische schets.

Hightech freesmachine

Precisie is ons stokpaardje. Door middel van een 5-assige CNC-machine kunnen we niet enkel ons klantenbestand, maar ook vakmannen, interieurexperts en partners assisteren bij klein en groot freeswerk in hout. Ons team is technisch opgeleid om de freesmachine correct en veilig te besturen en uw opdracht accuraat uit te voeren. U levert uw computerbestand aan, wij maken een transparante prijsinschatting op basis van de freesuren en informeren u over de timing. Akkoord? Darius verwezenlijkt uw order met plezier.

Met behulp van onze CNC-machine zijn volgende realisaties mogelijk:

  • Enkele prototypes, meerdere balken of een serie houten creaties met industriële precisie
  • Gedetailleerd draai- en freeswerk: onderdelen voor kunstinstallaties, pretparkattracties, …
  • Meubelonderdelen: corpussen, kastdeuren, trapleuningen, wangen, houten tafelpoten, …
  • Decoraties of groeven voor lambrisering
  • Architecturale toepassingen voor gezinswoningen of bedrijfspanden

Duurzame houtbriketten

Dankzij een eigen brikettenpers geven we het afval van onze houtbewerkingsmachines een nieuw, tweede leven. We bundelen het tot houtbriketten die we vervolgens compact en proper verpakken. Heeft u thuis een haard? Bent u op zoek naar kachelhout? Wij bieden houtbriketten van Europees onbehandeld hout aan in dozen van 15 kg. Informeer via ons contactformulier naar de mogelijkheden.

Nauwkeurige CNC-houtbewerking?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x