Schrijnwerker Keerbergen

Welkom bij Darius, jouw schrijnwerker Keerbergen

Welkom bij Darius, algemene schrijnwerkerij met een personal touch. Vanuit ons atelier in Keerbergen en onze showroom te Ramsel bedenken, ontwerpen en leveren we schrijnwerk op maat.


Buitenschrijnwerk bij Darius - Schrijnwerker Keerbergen

Uw terras upgraden met een sierlijke houten overkapping? De ramen van uw woning vervangen door energiezuinige exemplaren? Uw paarden een ruim en weerbestendig onderdak bieden, passend bij uw woning? 

Welkom bij schrijnwerkerij  Darius. Wij zetten alles op alles voor buitenschrijnwerk met een stijlvolle look en lange levensduur.

Exclusieve verdeler ramen en deuren

Darius is exclusieve verdeler van het kwaliteitsvolle Belgische ramen- en deurenmerk Pierret. Dankzij dit partnership kunnen wij u, naast houten ramen en deuren, ook ramen en deuren in aluminium en pvc aanbieden. Wij denken de beste oplossing uit in functie van uw wensen, noden en budget. Onze specialisten rollen de mouwen op voor de vervanging van één raam of verzorgen alle ramen en deuren in een grootschalig nieuwbouwproject. 

Buitenschrijnwerk dat uw tuin naar een hoger niveau tilt

Weet u niet welk buitenschrijnwerk harmonieert met uw tuin, terras of buitenruimte? Klop aan bij Darius en maak kennis met onze neus voor trends en passie voor perfectie. Poorten, hekken, bijgebouwen, overkappingen, wellnesruimtes, … We buigen ons over uw opdracht en ontwerpen een houten creatie die uw verwachtingen overstijgt. Na de oplevering van uw tuinpoort, paardenstal of poolhouse trakteren we u bovendien op enkele onderhoudstips. 


Binnenschrijnwerk bij Darius - Schrijnwerker Keerbergen

Een keuken met eiland in uw nieuwe woonst? Uw burelen herdenken en functioneel renoveren? Parketvloer plaatsen of restoreren?

Welkom bij Darius, gepassioneerd schrijnwerker. Wij ontwerpen en ontwikkelen binnenschrijnwerk dat u dag in, dag uit ontzorgt.

Elegant binnenschrijnwerk, van idee tot uitvoering

Een keuken om in te leven, een badkamer om in te relaxen of een bureau om in te brainstormen? Ongeacht uw vraag gaan wij de uitdaging aan, om u dankzij maatwerk zorgeloos te laten wonen en werken. Deel gerust uw stijlinspiratie met ons team. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en presenteren zo keukens, bureaus of slaapkamers in diverse sferen: van een landelijke badkamer tot een strakke kantooromgeving. Via een sluitende planning beloven wij u een tijdige oplevering van uw binnenschrijnwerk.

Deuren, trappen en plankenvloeren volgens uw stijl

Vanuit ons eigen atelier vervaardigen we binnendeuren, trappen en vloeren in kwalitatieve materialen. Met een ruime waaier aan soorten, kleuren en prijzen heeft ons gamma vast iets voor uw gezin of onderneming in huis. Wij leggen u uitsluitend ideeën voor die connecteren met uw gewoontes en dit in een doordacht en veilig ontwerp. Een romantische wenteltrap als eyecatcher of een tijdloze eiken trap? U maakt de keuzes, wij maken ze waar.


Expertises Darius

Darius werkt binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk en (nieuw)bouwprojecten uit voor o.a. gezinnen, bedrijven, interieurdesigners, architecten, tuinaannemers en dakwerkers. Assistentie welkom voor uw strak interieur of landelijke badkamer? Maak een afspraak en wordt heerlijk ontzorgd gedurende onze hele samenwerking.

Op zoek naar een schrijnwerker in Keerbergen? Welkom bij Darius - Schrijnwerker Keerbergen.

Schrijnwerkerij Darius realiseert voor u het volgende:

 • Keukens in verscheidene stijlen: rustieke keuken, moderne keuken, strakke keuken, houten keuken, … inclusief toestellen en tabletten in arduin, marmer, composiet, dekton, hout, …
 • Keuken met tiptop afwerking in: fineerhout, massief hout, mdf, melamine, laminaat, …
 • Badkamers: badkamerrenovatie of nieuwe badkamer inclusief sanitair
 • Bedrijfs- of thuiskantoor met slimme opbergruimtes of stijlvolle praktijkruimtes
 • Houten wandbekleding (lambrisering) met planken, panelen of fineer zoals leder, marmer of roest look
 • Gepersonaliseerde kasten: kleerkasten met schuifdeuren, dressings,  boekenkast op maat, walk in closet, kast onder schuin dak, badkamermeubel, vestiairekast, barkasten en toogmeubels, …
 • Trappen: wenteltrap, eiken trap, traprenovatie, rechte steektrap, enkele kwartslag of dubbele kwartslag, trappen in combinatie met staal of smeedwerk, …
 • Houten vloeren: parketvloer leggen, massieve  planken vloer, samengestelde parket, parket schuren en oliën, …
 • Binnendeuren: schilderdeuren, massieve eiken deuren, semi massieve deuren, houten deurkader of stalen kader, stalen deuren met glas, staldeuren, deuren met rail en wielen
 • Ramen en deuren: schuifraam, voordeur, houten ramen, aluminium ramen, pvc-ramen, Pierret-ramen, Pierret-deuren, … Zowel nieuwbouw als renovatie. Hedendaags, pastoraal of design. Verschillende afwerkingen en afwerkingen mogelijk. Het Belgische merk Pierret staat voor hoogstaande kwaliteit met een van de beste UW waardes van de markt.
 • Poorten en hekken: eiken poort, houten tuinpoort, hek in padoek, landsschapspoorten, strak of landelijke uitvoeringen, …
 • Stallen: houten paardenstal, houten stal voor schapen of ezels, exclusieve hondenhokken in padoek, …
 • Bijgebouwen en overkappingen: eiken bijgebouw, houten poolhouse, tuinoverkapping, orangerie, terrasoverkapping, carport, …
 • Gevelbekleding in hout of ALU
 • Zwembadtoebehoren in hout: duikplanken naar ontwerp van Mikel Tube, …
 • Wellnessinrichting en -afwerking: professionele wellnessruimte binnen of buiten, wellness thuis, …
 • Eiken balken voor doe-het-zelvers of vakmannen in uitzonderlijke afmetingen


Partners van Darius, Schrijnwerker Keerbergen

Bezoek ook zeker eens de websites van onze partners:{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x